Berita

KAJIAN

IQTISHOD

ARTIKEL

KHAZANAH

Kesehatan

Muslimah

Iptek

Download


Zionis Israel dikabarkan segera meluncurkan proyek baru selama beberapa minggu ke depan. Proyek ini merupakan bagian upaya Yahudisasi dengan klaim pengembangan infrastruktur baru di wilayah Yerusalem, seperti dikutip islampos.com pada Sabtu (20/8) kemarin. Berita ini dungkapkan oleh beberapa sumber internal Israel.
Proyek ini bertujuan untuk mengubah kawasan bersejarah ke situs wisata yang menarik, dimana air, jaringan listrik dan pengolah limbah akan direnovasi, menurut sebuah laporan yang dikeluarkan oleh pusat QPress Yerusalem dan lembaga urusan Al-Aqsha.
Proyek ini direncanakan akan dilaksanakan atas kerjasama yang Israel sebut sebagai otoritas pembangunan Yerusalem bersama, Kementerian Pariwisata dan perusahaan air Yerusalem.

Menurut laporan, biaya untuk membangun proyek ini menghabiskan dana 10 juta shekel dan diharapkan akan selesai pada 2017. [islamaktual]

«
Next
Newer Post
»
Previous
Older Post

1 comments:

 1. Berikut adalah penyelesaian terbaik untuk kebebasan kewangan, membuat tahun anda berjaya dengan melawat perkhidmatan pinjaman christian morgan di mana anda boleh mendapatkan pinjaman untuk memulakan perniagaan impian anda tanpa tekanan dan mendapatkan pinjaman anda diluluskan dalam satu minggu. Adakah anda sedang mencari pinjaman? Atau adakah anda pernah menolak pinjaman oleh bank atau institusi kewangan untuk satu atau lebih sebab? Anda mempunyai tempat yang tepat untuk penyelesaian pinjaman anda di sini! Kami memberi pinjaman kepada syarikat dan individu dengan kadar faedah yang rendah sebanyak 2%. Sila hubungi kami melalui e-mel hari ini melalui christianmorganloanservices@gmail.com

  DATA PEMOHON:

  1) Nama Penuh:
  2) Negara:
  3) Alamat:
  4) negara:
  5) Jantina:
  6) Status Perkahwinan:
  7) Pekerjaan:
  8) Nombor Telefon:
  9) Jawatan di tempat kerja:
  10) Pendapatan bulanan:
  11) Bilangan Pinjaman Diperlukan:
  12) Tempoh Pinjaman:
  13) Kadar Faedah:
  14) Agama:
  15) Pernahkah anda memohon;
  16) tarikh lahir;

  Terima kasih,
  Puan Christian

  ReplyDelete

Visit Us


Top